Het water op en in

Ik heb een heerlijk weekend gehad. Heerlijk dit zomerse weer.
We hebben een avondje gepoold in een heel mooi nieuw bowling/entertainment center hier in de buurt. Een aanwinst! Je kunt er ook lekker chillen bij de openhaard. Wij waren de enige die dat deden met dit warme weer, maar het was leuk.
Op zaterdagavond lieten we lekker luxe eten thuisbezorgen. 2 kapsalon, nooit eerder gegeten, erg lekker en een gezonde rijkgevulde Griekse salade.
Zondag kwamen wij op het idee een bootje te gaan huren. Wij waren niet de enige met dit idee, dus konden we pas van 18:00 tot 21:30 uur een motorbootje huren. No problemo! Overdag gechilled aan de vaart en inkopen gedaan voor diner op het water! Lekker vers stokbrood met kaasjes, toetjes, wijntje en aardbeien. Het was spannend en erg leuk! Vooral hoe een sluis werkt en wat de algemene gedragsregels onder ‘schippers’ zijn was even wennen. Zo leuk dat iedereen op en aan het water naar je zwaait in het voorbij gaan! We hadden het heerlijk en waren ‘s avonds net op tijd weer bij de aanlegstijger voor het begon te regenen en onweren. (Mij was niks bekend van een eventuele voorspelling?) Toen het al donker begon te worden en de motor van de boot dienst weigerde was het in het donker terug varen over de vaart wel een spannende belevenis, maar gelukkig kwamen we goed en heelhuids de haven weer binnen.
Dit gaan we zeker vaker doen! Voor de rest keken we een leuke film Despicable me en natuurlijk wat Lowlands optredens op Youtube, 3voor12 en tv.
Maandag is voor ons ook weekend dus toen togen we op weg naar een nieuw geopende kringloopwinkel hier om de hoek en gingen we ‘s middags zwemmen in het openluchtzwembad, alwaar het superduper druk was. maar dat mocht de pret niet drukken!

Advertisements

3 thoughts on “Het water op en in

  1. Klinkt als een geslaagd en heel gezellig weekend! En die onweer uit het niets was half voorspeld. “Kans op een zeer lokale bui die uit het niets kan ontstaan”. Mooie foto’s trouwens!

  2. Pingback: do-able bucketlist | Suavemente

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s