Ikea huis

We dachten dus twee nieuwe banken te krijgen, maar dat verhaal ging niet door. Dan zelf de woonkamer maar verbouwen. Heerlijk, alles een nieuwe plek. En het is me toch een partij leuk geworden! Gewoon, tv en bank omwisselen van plek. En toen we dan toch bezig waren maar eens richting Ikea. Echt een tip op de maandag, want het is er dan heerlijk rustig. 🙂
De Kerstafdeling vond ik tegenvallen. We kochten twee leuke nieuwe kussens voor op de bank en het mooiste een tafeluitbreiding voor onze Expedit kast! Dan ook maar vast twee leuke stoelen met zitkussentjes erbij. Kopen we volgende maand nog twee stoelen.
Toen dat eenmaal gekocht was moest ook de andere helft van de woonkamer eraan geloven en een nieuwe indeling krijgen. Dus hup Expedit kast naar de andere muur, beetje netter maken en vitrinekast met de bierglazen verzameling op de voormalige plek van onze Ikea vakjeskast. Sidetabel ernaast en klaar waren we. Het staat leuk!!

87bd5191-a4e0-4376-8ae1-224b8e176b7ewallpaper

Advertisements

5 thoughts on “Ikea huis

  1. (Pssst het woord ‘nieuwe’ heb je een beetje verkeerd neer gezet haha) Ik blijf van ikea houden, met kleine dingen kan je al zoveel verandering brengen!

    Ziet er leuk uit jullie nieuwe meubels!

  2. Leuk! Ik hou van de Ikea 🙂 Was normaal gisteren geweest maar was gaan inspringen op het werk, dus helaas niet doorgegaan. Mama is vandaag geweest en heeft wat voor me meegebracht, yay!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s