Dit weekend

Vol goede moed zondag uit bed gestapt, in mijn bikini gehesen en met een beteuterd gezicht uit het raam gekeken.
Bewolkt, wind en zelfs een spatje regen. Een prachtige lente dag!
Dan maar weer wat meer inpakken en op naar de verjaardag van een neefje. Daar tot een uur of half 4 gezeten en weer naar huis gefietst. Wel met zomerjasje aan, eindelijk.
Daar aangekomen de deur opengezet en in de tuinstoel op het balkon met twee bolletjes ei en sandwichspread de zon opgewacht.
En steeds meer liet die zich opeens zien. Toen er nog even van kunnen genieten, maar binnen het uur weer naar binnen want door de wind was het niet zo heel lekker. ‘s avonds aten we pannenkoeken met suiker en stroop en een met kaas. Lekker weer eens.
Daarna besloten we een fietstochtje te gaan houden. Mooi fietsen door het natuurgebied, waar we veel andere fietsers, skaters, hertjes en grote koeien tegenkwamen. Via de dijk en het bos terug, waarna we anderhalf uur later voldaan weer op de bank ploften.
Ik heb geslapen als een blok!
Op maandag bezochten we een neef die net zijn eerste eigen appartementje heeft. We bezichtigden het huis, dronken een colaatje en klepten wat bij. Gisteravond maakten we de gourmet op die we nog ingevroren hadden liggen. Champignons, stokbroodje en wijntje erbij, lekker.
En we verstuurden vorige week de trouwkaarten waar we hele leuke reacties op hebben gekregen. Hier een voorbeeld van de kaart (met ander stel, maar als voorbeeld!)

Advertisements

10 thoughts on “Dit weekend

  1. Oh, heel leuke trouwkaarten!
    En ja, het weer op zondag viel inderdaad wel wat tegen, zeker nadat ze de hele week zitten te zeggen hoe goed het zal worden. Bij ons was het wel een mooie 23 graden en vanaf 13u veel zon, maar helaas veel wind…

  2. Ik was er afgelopen zondag ook helemaal klaar voor maar helaas werkte de zon totaal niet mee in het hoge noorden…
    Leuke kaart trouwens! Beginnen de kriebels al te komen?

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s