Koninginnedag

De avond voor koninginnedag zijn wij al met wat spullen op een kleedje gaan zitten. Het was niet al te druk, maar we verkochten een en ander en het was erg gezellig. We aten een patatje op ons kleedje en toen het rond een uur of negen te koud werd zijn we huiswaards gegaan. Om toch nog iets van koninginnenacht mee te krijgen gingen wij daarna op de fiets nog even een rondje centrum doen.
Helaas stonden er in ons gedeelte van de stad veel mensen met regelrechte troep en mensen die niet eens de moeite hadden genomen hun waar een beetje leuk uit te stallen op hun kleedje en in sommige gevallen ontbrak het kleedje geheel en lagen de spullen (lees: troep) gewoon uitgestald op de straatstenen. Jammer vond ik dit. Na twee biertjes in de kroeg vonden we het wel mooi geweest en rozig van alle buitenlucht gingen we naar huis en lekker slapen.
Het voornemen was de volgende dag vroeg op te staan en weer te gaan zitten met de overgebleven spullen. Om negen uur schrokken we echter wakker en op goed geluk reden we weer naar hetzelfde centrum als de dag ervoor. Het was er al best druk en er zaten genoeg mensen waardoor we in eerste instantie geen plekje konden vinden. Maar wonderbaarlijk genoeg was er midden op een gezellig pleintje nog een mooie plek. Daar zijn we nog een paar uur gaan zitten en in totaal deze twee dagen haalden we 25 euro op. Ach toch leuk, anders had ik het weggegooid.
‘s Middags een biertje in de zon op ons balkon en even flink wat eten want buitenlucht maakt hongerig! De rest van de dag keken we tv, de kroning natuurlijk. Leuk om eens mee te maken. Wat zag Maxima er mooi uit steeds en wat waren ze een leuke familie/gezin.
Na de egotrip van Armin hadden we er genoeg van en sloten we deze oranje dag af met een aflevering van Lost.

* Willie vergeet een vinger!

6 thoughts on “Koninginnedag

  1. Toch leuk om eventjes geld te hebben verdient! Hij vergeet inderdaad nog een vinger hihi. Maxima vind ik er trouwens echt heel mooi uitzien in die blauwe jurk.. Zo’n mooie jurk!

  2. Toch leuk.. wij hebben ook dingetjes verkocht maar dan van mijn schoonouders, volgend jaar willen we met onze “zooi” gaan zitten 😉

  3. Jammer is dat als zulke mensen hun troep zo op straat neer pleuren om te verkopen.. Verder vond ik de hele dag om 1 of andere reden een beetje sfeerloos of zo. Maar ga volgend jaar hier in Groningen naar de vrijmarkt, haha. Die is elk jaar geweldig!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s