Ghost adventures

Sinds we eindelijk interactieve tv hebben en ik Travel channel kan ontvangen heb ik nu dan ook eindelijk de spookachtige avonturen van Ghost adventures ontdekt. Bijkomend voordeel is dat ik 7 seizoenen kan gaan inhalen, genoeg te kijken dus.
Deze serie is echter niet voor poessies!  Zak Bagans, Nick Groff, en Aaron Goodwin bezoeken locaties met veel spirituele activiteit. Echte spookhuizen dus. Middels allerlei technische snufjes leggen zij het bewijs vast dat spoken bestaan. En niet aleen bezoeken ze de spooklocaties midden in de nacht, ze laten zich ook nog eens opsluiten in de desbetreffende woning, kasteel, mijn, saloon, verlaten gevangenis of gekkenhuis. Hoe eng de serie ook is, je wilt toch blijven kijken.
De mannen hebben stalen zenuwen en dagen de soms evil spirits flink uit. Desondanks kunnen ook zij hun zenuwen soms niet meer bedwingen en zetten het op een rennen. Absoluut een kijktip, maar ik waarschuw je, kijk niet alleen!

Ghost_Adventures_Intro_Wall_by_supernaturalsweetie

b9ff908b7b64b9f6cc2072f465f1834d

Advertisements

2 thoughts on “Ghost adventures

  1. Haha leuke plaatjes! De serie is echt goed. En het mooie ook is dat het allemaal echt is en geen fake onzin spul. Hopelijk komen er nog veel seizoenen!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s