Flog: mijn week in foto’s

wpid-IMG_20140413_183647.jpg

1. Kibbeling met viskruiden als lunch, hmmm
2. Nog meer vis, ik kocht een makreel! Het schoonmaken was een brrrrrr-werkje, maar met wat peper en zout oh zo lekker. Omdat we het als avondeten aten met een ciabatta bakte ik er voor ons beiden nog een hamburger bij. Smullen toch?
3. En nog meer vis! De heerlijke tonijnpasta ala husband. Men neme pasta, blikje tonijn, rode pesto, cherrie tomaatjes en geraspte kaas. Aanrader!!
4. Ik kreeg van mijn moeder bij wijze van bezigheidstherapie een setje beestjes haken. Ik ben er nog niet aanbegonnen en al weet ik nu al dat het me moeite zal gaan kosten ik hoop er toch eens een te gaan leren haken.
5. Donkere wolken pakten zich vorige week samen boven de stad, noodweer op komst! Het zorgt wel voor mooie luchten.
6. Ik plukte deze gemeente narcissen, ze hebben nog een paar dagen gezellig in mijn kan gestaan. We betalen genoeg gemeentebelasting toch?
7. Mams en ik hadden na een intense afspraak behoefte aan een stevige lunch. We namen een broodje bal en deelden een patatje oorlog hmmmm.
8. Een dagje Spakenburg, het haventje is zo leuk om te zien. Ik schreef hier eerder een blog over…
9. En het zeilen op een botter was nog een hoogtepunt van de afgelopen week, meer mooie foto’s en het verhaal erachter lees je hier.

Hoe was jullie week en wat was het hoogtepunt?

 

8 thoughts on “Flog: mijn week in foto’s

  1. Krijg direct zin in een portie kibbeling! Die foto’s van Spakenburg zijn inderdaad erg leuk! Mijn hoogtepunt van afgelopen week? Een hele gezellige shopdate in Zwolle maar hier volgt nog een blog van…

  2. Ik ben geen viseter, maar een bakje kibbeling gaat er altijd in, lekker 😉 Haken heb ik vorig jaar geprobeerd maar daar ben ik dus niet voor in de wieg gelegd. Hopelijk gaat het jou wel lukken! En lachen hoor, gewoon een bosje narcissen geplukt 😉 Je hebt nog gelijk ook!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s