Flog: mijn week in foto’s

 

wpid-IMG_20140506_141021.jpg

v.l.n.r.

1. Ik ben de laatste tijd zo goed bezig met fietsen! En ik merk het zelfs al aan mijn conditie. Van mijn huis naar Almere Centrum fietsen is ongeveer 5 km. Onderweg kom ik drie hoge bruggen tegen over vaarten die ik moet bedwingen. Een goede workout dus!
Op en neer tik ik al snel de tien kilometer aan. Wegens afspraken in de stad, nu twee keer in de week pak ik dus 20 km.
En tijdens een fietstochtje ter ontspanning fietsten we zondag bijna twintig kilometer. (7.) Zo nu en dan pakken we ook ‘s avonds na het eten de fiets voor een ontspannen tochtje. Deze maand heb ik al meer dan 40 km gefietst en de maand is nog maar net begonnen.
Zo besparen we ook nog eens benzine uit!!
2. Meet Leo! Deze spotte ik bij de Action en ik kon deze leukerd met rugnummer 14 niet weerstaan. Hup Holland Hup!
3. Manlief haalde zijn autorijbewijs! Gelukkig snel en nu mag hij dus naast motor ook auto rijden! Leuke volgorde he? Op zijn 18e zijn motorrijbewijs gehaald en nu dan pas voor een autorijbewijs gegaan. Tja, je bent motorfanaat of niet…
Nog een leuke bijkomstigheid is dat ik 4 jaar lang een Bob tegoed heb muwhaha.
4. Bij Deen hadden ze een leuke actie, Texels skumkoppe biertjes met een glas erbij! Dit is erg lekker bier. Genieten dus! En weer een glas voor onze bierglazen verzameling. De vitrinekast raakt aardig vol….
5. Ik ontdekte het programma Project P met Johnny de Mol en ik keek meteen alle afleveringen op RTL gemist. Top dat pesten zo aangepakt wordt.
Toen ik nog voor de klas stond vond ik dit ook altijd een erg belangrijk onderwerp.
6. Dit katje flipte mijn schuur in en vervolgens heb ik een twee uur durende toch door de buurt gehad om hem terug te brengen naar zijn eigen huis…..
Ik ga hier morgen maar eens over bloggen nu de spierpijn van het zeulen minder geworden is.
7. Bijna 20 km gefietst, eenmaal op plaats van bestemming aangekomen ging een overheerlijk ambachtelijk yoghurt mango ijsje er wel in begrijpen jullie.
8. Mijn tante was jarig en vierde het feest in haar eigen café in Amsterdam! Altijd gezellig!!! Als cadeau opperde mijn moeder dat ze een trouwfoto van ons zo leuk zou vinden. Dus ik zocht er een leuk lijstje bij en lijstte hem in, het resultaat vond ik super leuk geworden, ze was er dan ook erg blij mee.
9. Van een vriendin kreeg ik dit lieve kaartje, dat deed mij echt even goed.

6 thoughts on “Flog: mijn week in foto’s

  1. Ziet eruit als een heerlijke week. Goed bezig met al dat fietsen! 😀 En hihi, dan zal jouw vriend nu vast een goede automobilist zijn, heb altijd begrepen dat motorrijden moeilijker is dan autorijden.

  2. Leuk verslag met die foto’s erbij. Je hebt er al heel wat fietskilometertjes op zitten en mooi dat je man zijn rijbewijs heeft gehaald. Inderdaad bijzondere volgorde 😉

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s