Korte midweek Center Parcs Kempervennen

Maandag vertrokken wij richting Center Parcs Kempervennen. We kwamen aan tegen drie uur en toen begon die ellendige regen!
Toen met 1 mini paraplu omdat we de grote vergeten waren het huisje zoeken. Dit was nog een hele opgave, groot park, vage bewegwijzering.
Bij het huisje aangekomen zetten we de tassen neer en toen ik even om mij heen keek werd ik niet blij. Vies verouderd. Spinnenrag, gore muren, dooie beesten geplet overal, nat tapijt door lekkende verwarming en zwarte vegen rond alle lichtknopjes en het bed. Niet Center Parcs waardig!
Dus weer door de regen op naar de receptie. Na wat klagen, nee dit kan housekeeping niet 100% oplossen of gaat u witten soms?! kregen wij de sleutels van twee andere cottages. Gaat u zelf maar kijken welke u wilt. Euhhh o.k.
Het bewijs:

wpid-IMG-20140526-WA0005.jpg wpid-IMG-20140526-WA0008.jpg

Maar het lag niet aan ons want deze huisjes waren een wereld van verschil! Dus de beste gekozen en weer richting receptie.
Niet op loopafstand dus een stukje rijden weer. Het was ook nog steeds niet gestopt met regenen.
Afijn rond vijf uur waren wij eindelijk geïnstalleerd in onze cottage. Om het slechte humeur te verdrijven en de honger gaan stillen zijn we maar weer richting marketdome gelopen en hebben daar lekker gegeten. Ik at een goddelijke pizza geitenkaas (geitenkaas, rucola, pijnboompitjes, zongedroogde tomaatjes en honing).
‘s Avonds openhaardje aangestoken en nog gezellig bij het haardvuur gezeten.
Dinsdag regende het de hele dag, dus lekker ons vermaakt in de Aqua mundo. Daarna bowlen en weer een lekkere pizza gegeten, dit keer de zalmpizza.
De volgende dag was het alweer tijd om naar huis te gaan, al vroeg want weer regende het.
Helaas geen bezoek aan Eindhoven, een boswandeling door de Kempervennen of buiten op het terras zitten want wat zijn wij weggeregend. Ik wilde al een ark bouwen.
Desondanks hebben wij ons prima vermaakt tijdens ons dagje Center Parcs.

Advertisements

10 thoughts on “Korte midweek Center Parcs Kempervennen

  1. Zo dat is een lekkere binnenkomer zo’n vies huisje…not. Gelukkig was het opgelost en hebben jullie je nog wel geamuseerd.

  2. Oh he bah dat huisje! Gelukkig dat jullie een andere kregen zeg.. Zo’n huisje zouden ze eerst helemaal moeten opknappen voordat ze het weer in de ‘verhuur’ gooien eigenlijk.

  3. Eigenlijk vind ik die huisjes in die parken altijd smerig. Gelukkig konden jullie een ander huisje krijgen, anders verziekt dat wel aardig je humeur.
    Ik heb in de Kempervennen mijn duikbrevet gehaald. Niet gedaan?

  4. Zo, dat is slecht! Wel nice dat jullie toch een ander huisje hebben gekregen. Anders zou ik echt een groot gedeelte van het geld terug eisen.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s