Mannen mode experiment

Mijn man is van het type ‘het lag bovenop de stapel’, dit wil zeggen dat hij aantrekt wat maar voor hande ligt.
Het komt dan ook weleens voor dat ik mijn annoying wife stemmetje moet opzetten en hem terug naar de kast stuur, of een enkeltje geef richting strijkplank. Schat, dat shirt is net zo gekreukt als de bejaarde benedenbuurvrouw.
Gelukkig heeft hij in zijn kast wél leuke kleding, dus een complete modeflater slaan zal niet zo heel snel gebeuren.
Ik moet bekennen dat ik hem wel in zijn kledingaankopen assisteer. Dat komt mede doordat mij man zelf niet zal gaan shoppen. En ik vind het leuk na een persoonlijke shopsessie ook iets voor manlief mee te nemen. (Toch lief als je uit die vijf grote shoppers ook een shirtje voor manlief tovert. Ok, dit is misschien ook wel een beetje schuldgevoel afkopen.)

Omdat ik mij weleens afvraag wat manlief zonder mijn bemoeienis zou aanschaffen heb ik het volgende experiment bedacht. Ik heb hem laten internet shoppen bij Otto met als opdracht kies een leuke broek, trui, t-shirt en een paar schoenen.
Complete outfit dus. Dit is wat hij heeft uitgekozen. Fashionista’s opgelet, hoe heeft mij man het er vanaf gebracht?

Ik vind het vest erg leuk en weet dat dit hem goed zal staan. De Puma sneakers verbazen me niets, mijn man is fan van dit merk gympen.
Het t-shirt vind ik stoer en dit zou goed staan bij het vest. De gele broek is verrassend, dus ik vroeg om toelichting.
Het is een hartstikke hippe kleur volgens manlief. En laat dat nou waar zijn ook, grote modemerken hebben allemaal een gele broek in hun assortiment. Echte trendsetter die vent van mij. Het fleurt dit zwart witte setje helemaal op.

Gaat jullie man zelf kleding shoppen of gaan jullie altijd samen?

otto

7 thoughts on “Mannen mode experiment

  1. M. koopt altijd zelf zijn kleding. Als ik met een vriendin opstap ben en ik zie kleding voor hem neem ik het wel mee. Ik weet zijn smaak en maat. Soms gaan we ook samen. Het ligt er maar net aan 🙂

  2. Die van mij heeft een hekel aan shoppen. Heel soms koop ik wat voor hem (als het in de aanbieding is). Maar ik ga niet zijn kleding betalen. Daar heb ik het geld niet voor. Oh, en zijn moeder koopt heel veel kleding voor hem…(hij is 27). Ik heb laatst wel een vuilniszak kleding van hem weggetoverd en een keer in de zoveel tijd vis ik wat uit zijn kast wat weg kan. Hij heeft niets door. Hij heeft meer kleding dan ik heb. En hij draagt altijd hetzelfde (hij heeft nu zo’n gele broek aan zoals op het plaatje). Maar weet je? Het maakt mij niet zoveel uit wat hij in het dagelijks leven aan heeft. Ik houd toch wel van hem.

  3. Leuke kleding zeg!
    Joost koopt zelf zijn kleding. Heel soms denk ik wel eens dat hij iets leuk vindt en dan neem ik het voor hem mee. Maar ik ben niet zo’n shop-fanaat. En hij wel. Dus hij kiest zelf zijn kleding uit 😉

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s