Flog: mijn week in foto’s

wpid-IMG_20140623_112005.jpg

1. Meet Tony! Dit is de nieuwe pup van mijn broertje. Vernoemd naar Tony Soprano. Ik heb nog niet live kennisgemaakt met dit kleine moppie, maar ga snel even op kraambezoek.
2. We gingen wandelen en kozen een mooie route van 5 km uit de Natuurmonumenten gids. Een wandeling door de Gooi en Vechtstreek. Aanrader!
3. Kennen jullie deze snacks? Mijn favoriet! Dit merk vond ik bij Action, maar je hebt ze ook van Milka. Een hartige snack met een zoet laagje chocolade.
4. Zelfgemaakt pizza! Zalm/kappertjes en Geitenkaas, honing, rucola en zongedroogde tomaatjes. Te lekker!
5. Ik ben begonnen aan het boek De circkel van Dave Eggers en ik moet nog even inkomen. Is het de moeite waard?
6. Plan de campagne! Ordenen en opruimen van de administratie. Tevens leerdoel voor m’n trainingen. Van de nood een deugd maken dus.
7. Onze bananenplant die we voor ons trouwen kregen vorig jaar heeft flink wat stekjes opgeleverd. Nu hopen dat ze aanslaan! Echt een vruchtbaar huwelijk dus..
8. Guus gaat gelukkig weer wat beter. De blaasgruis is weg en we mogen kijken of hij zonder medicatie zich lekker voelt. Nog wel even tien dagen door met het nieuwe voer en daarna weer een urinetestje laten doen.
9. We gingen naar de bios en keken Edge of Tomorrow. Hallo prikkel overkill…. Keihard geluid en een oorlog die de hele film opnieuw gevoerd wordt en ook nog eens in 3D was voor mij een beeeeeetje teveel van het goede. Had spijt dat we niet naar Maleficent waren gegaan…

 

7 thoughts on “Flog: mijn week in foto’s

  1. Leuk overzicht van je week. Fijn dat het met Guus beter gaat, hopelijk blijft het ook goed gaan zonder medicatie! Dat boek ken ik niet…?

    Een fijne dag!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s