Michael en Justin

Geloof het of niet, maar de (ex) King of Pop heeft een nieuwe single! Samen met (de nieuwe?) King of Pop Justin Timberlake!
Er komt een hele nieuwe cd van Michael uit binnenkort.  Xscape.

The Estate Of Michael Jackson en Epic’s CEO L.A. Reid hebben 8 opnames uit Jackson’s archieven geselecteerd, die nooit eerder openbaar gemaakt zijn. Onder de productionele leiding van Timbaland hebben topproducers als Rodney Jerkins (o.a. Michael & Janet Jackson, Beyoncé, Whitney Houston) en Jerome ‘J-Roc’ Harmon (Justin Timberlake, Chris Brown, Beyoncé) deze opnames een frisse, eigentijdse sound meegegeven, zonder de oorspronkelijke productie geweld aan te doen. Bijzonder is dat Rodney Jerkins destijds ook de producer was die met Jackson de titeltrack opnam (bedoeld voor het album ‘Invincible’). De standaardversie van Xscape bevat de genoemde 8 tracks, de luxe-editie bevat daarnaast de 8 opnames in de originele vorm. Releasedatum 9 mei.

Het nummer met Justin heeft ook echt een goede oude Michael J. sound. Heerlijk leuk ‘s zomers nummertje.
Wat vinden jullie ervan?

5 thoughts on “Michael en Justin

  1. Ik hoorde gisteren een stukje in de wereld draait door, klonk goed hoor. Maar ik blijf het gek vinden dat er nieuwe nummers van hem uitkomen terwijl hij dood is. X

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s