Het nieuwe tv seizoen (tips!)

Ewout Genemans nieuwe programma 5 Extreem

In ‘5 Extreem’ volgt hij Nederlanders die een opzienbarende levensstijl, passie of opvatting hebben. Hij probeert te achterhalen wat hun drijfveer is, waar ze voldoening uit halen en hoe ze tegen zichzelf aankijken.
Zo volgt Ewout een Nederlands gezien die hun laatste centen steekt in de deelname van hun dochtertje aan de grootste kindermissverkiezing van Amerika. En reist hij mee met een man die zich in Thailand wil laten ombouwen tot vrouw.
Deze en andere spraakmakende en controversiele onderwerpen komen voorbij in de zevendelige reeks ‘5 Extreem’. De kijker ziet een bijzondere kant van Nederland die soms verontrustend is, vaak controversieel, maar altijd bijzonder.
Vanaf zondag 14 september wekelijks vanaf 21:30 op RTL5

Geer & Goor: waarheen, waarvoor?

Realityserie waarin Gerard Joling en Gordon zich inzetten voor de ouderen van ons land door als vrijwilliger mee op reis te gaan met senioren. De bestemmingen zijn zeer divers. Van een tripje naar de Veluwe, met de bus naar Lourdes tot aan een singlereis naar Parijs. Veel senioren zien tijdens deze vakanties tevens een langgekoesterde wens in vervulling gaan. Geheel onbaatzuchtig maken de twee diva´s zich sterk om de ouderen die meegaan een onvergetelijke reis te bezorgen.
Vanaf donderdag 28 augustus vanaf 20:30 uur op RTL4

Johnny de mol met een nieuw seizoen SynDROOM

Programma waarin ambities, dromen en fantasieën worden gerealiseerd van mensen met het syndroom van Down, autistische stoornissen en andere aanverwante syndromen. Net als ieder mens hebben zij langgekoesterde wensen. Soms kunnen ze daarbij net een beetje extra hulp gebruiken, dat ene duwtje in de goede richting. Het eerste seizoen vond ik ook erg fijn om te kijken, wat doet Johnny het goed!
Vanaf donderdag 28 augustus vanaf 21:30 uur op RTL4

Nog meer voor mannen met Maxim Hartman

Geen kaasplankje met een wijntje, maar bier en chips in het nieuwe programma van Maxim Hartman. Hij gaat als presentator aan de slag bij Nog Meer Voor Mannen, het nieuwe lifestyleprogramma op RTL 7.
De mannen zitten veel te veel onder de plak volgens Maxim. Kijk naar de inrichting van een huis in een willekeurige straat in Nederland. Prulletjes en rieten harten ten top.
In dit programma mannelijke rolmodellen. Er moet meer worden gedacht aan ”mannen die meedoen aan tractor pulling, in de tuin karpers roken en met een kettingzaag lekkere wijven uit boomstronken zagen. Omdat het leuk is en niet omdat het nut heeft.”
Ik ben fan van de kurkdroge humor van Maxim.
Nog meer voor mannen wordt vanaf 1 september uitgezonden op RTL 7.

Maxim Hartman maakt programma voor mannen op RTL 7

Yvon Jaspers met een nieuw seizoen Liefs uit

Een soort boer zoekt vrouw meets Ik vertrek en All you need is love. Altijd leuk om het wel en wee van verliefde stelletjes te volgen.
Liefde kent geen grenzen. Dat blijkt weer in een nieuw seizoen van Liefs uit waarin Yvon Jaspers verliefde Nederlanders met hun buitenlandse partners volgt. De stellen zetten de stap om samen een toekomst op te bouwen in Nederland.
Vanaf donderdag 28 augustus, 21.30 uur, NPO 1

Expeditie Robinson

Een favoriet programma van mij is Expeditie Robinson. Al vond ik het nog leuker toen er nog ‘gewone mensen’ meededen en geen BN’ers en ik vond het leuker toen de Belgen nog meededen. Enfin, een nieuw seizoen staat voor de deur!
Deelnemers aan de expeditie dit jaar zijn o.a. Vjeze Fur, Mister Polska, Rick Bransteder, Remy Bonjaski, Ferry Doedens en Manuel Broekman.
Vanaf donderdag 4 september om 20:30 uur op RTL5

Boer Zoekt vrouw

Na een internationaal uitstapje vorig seizoen blijft Yvon dit jaar gewoon weer in eigen land.
Dit najaar komt Boer zoekt Vrouw terug met een binnenlandse serie. Tien boeren stellen zich 7 september voor aan de kijker. In januari volgt dan het vervolg van de serie waarin te zien is hoe het de boeren vergaat op liefdespad.
Vanaf 2015, maar een eerste aflevering waarin de boeren zich voorstellen op zondag 7 september.

Mocht je graag kijken naar Hollands Got Talent, The Voice of Holland of een nieuwe serie over Barbie (Samantha) en Michael in Thailand dat kun je ook je hart ophalen want van deze programma’s komen ook weer nieuwe afleveringen op de buis!

13 thoughts on “Het nieuwe tv seizoen (tips!)

  1. Ik heb het laatste seizoen van Expeditie Robinson gekeken en vond ik leuk. Ik ben benieuwd of ik ook dit seizoen geboeid kan blijven. Hetzelfde geldt ook voor Boer zoekt Vrouw… Liefs uit vind ik wel erg leuk en kijk daar graag naar. Maar ik blijf er niet speciaal voor thuis. Als ik er langs zap dan blijft die wel staan.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s