Kijktip: secret princes

Secret Princes

Gisteravond keek ik de eerste aflevering van de serie secret princes op TLC. Deze leuke serie is iedere vrijdagavond om 21:00 uur te zien op TLC.
Het gaat over echte prinsen die volledig undercover gaan in het buitenland (Texas, USA) om iemand te vinden die ze echt leuk vinden om wie ze zijn en niet om wat ze hebben.
In dit seizoen maken we kennis met de Honourable Oliver Plunkett, Lorenzo de’Medici, Alexander Romanov en Lord James Rennel.
De prinsen komen samen terecht in één huis, dat verre van vorstelijk te noemen is. Geen mooie titel, geen dure kleding, geen personeel, geen geld; het wordt ze niet makkelijk gemaakt. Maar goed, ze moeten iets over hebben voor hun eigen sprookjesprinses en een lang en gelukkig leven!
Ik heb ontzettend moeten lachen om deze prinsen. Vooral het smsen in het Engels blijkt voor prins Lorenzo uit Italië een probleem, het kost hem uiteindelijk dates dat hij naar zichzelf refereert als Italian gay  i.p.v. Italian guy. Deze prins is ook het meest verwend van allemaal.
De Honourable Oliver Plunkett blijkt aardig wereldvreemd en heeft jarenlang behoorlijk afgezonderd geleefd in zijn kasteel alwaar hij zich vermaakte met videogames.
Ook leuk als de prinsen bakkeleien over wie de beste kamer krijgt in het gezamelijke huis waar ze in verblijven op basis van afkomst, of als de ene prins de andere afkraakt omdat de Rus lacht als Dracula on a bad day.
Afijn, het levert leuke situaties op om de heren in het ‘gewone’ leven dates te zien scoren. Kijktip!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s